21 oktober 2011

verslaafd

ik: "hallo, mijn naam is lief en ik ben verslaafd"
iedereen: "dag lief"

verslaafd aan eten en spending money. erg.

ik ging gewoon heel efkes shoppen voor een kadootje voor de bday-twins. ik wist al perfect wat ik ging kopen, dus was een kwestie van binnen-en-buiten in de winkel. en daarna zou ik nog snel in de fnac passeren voor ne nieuwe leesboek. omega minor (paul verhaeghen) schiet echt ni op, dus wil ik opnieuw iets in het genre 'luchtig & verstand op nul'.

so this is what happened:

zeven boeken rijker, vele euro's armer


en nu voel ik mij dus even schuldig als elke andere verslaafde die hervalt. en kwaad en teleurgesteld. doeme, doeme, doeme.

en ik wil me dus ook oprecht verontschuldigen bij iedereen die ik afgelopen weken afgescheept heb met de mededeling "kan niet, te duur". en bij iedereen die ik de komende weken zal moeten afschepen met "kan niet, te duur" met dank aan deze actie van liefje impulsiefje :-s

maar ik ben wel blij met mijn nieuwe aanwinsten. ik denk dat ik zo meteen in 't zeteltje kruip met een tasje thee en àl mijn nieuw boeken. om ze te dateren (don't ask, it's one of my freaky habits), er eens aan te ruiken en er eens door te bladeren. en misschien lees ik er ook al eentje.

voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de uitbreiding van de boekenkast:1 opmerking:

  1. so sorry liefje impulsiefje!
    ik voel mij zwaar schuldig voor uw hervallen.

    ps als ge u incheckt in rehab, vraag ineens of ze uw dateer-probleem aanpakken want das echt nie normaal

    BeantwoordenVerwijderen