9 oktober 2011

tijd (2) & bang

na bijna één week werkloos, kan ik alvast concluderen: tijd hebben is zàlig! een echte luxe die de meeste fulltimers (en ook vele parttimers) niet kennen. i love time. vroeger had ik te weinig, nu heb ik net genoeg :-)

maar laat je niet misleiden door al mijn positief gelal over tijd enzo. ben ook bang. nee, niet bang dat ik geen job ga vinden. eventually zal dat nog wel lukken. maar bang dat ik mijn job niet ga vinden. dat ik ni ga kunnen doen, wat ik wil doen. erger nog: dat ik niet eens zal ontdekken wat ik nog wil doen. ik heb op dit moment geen idee waar ik zo'n 8u per dag mee wil bezig zijn. nu ja, ik heb wel een idee, maar nextel denkt er anders over, so that ain't gonna happen. op naar de volgende, whoever that may be... maar dus de volgende keer dat ik stoef over tijd hebben en ge zou jaloers worden; don't be, want ik ben ook bang enzo. no fun.

zo, dat was het filosofische kwartiertje van de zondagochtend. sorry to have waisted your precious time with that, dear working people. maar als 't belgisch weer een beetje meezit, doen we morgen leuke (gekke) dingen. een lief-ideetje.

tot later!
L.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten