7 oktober 2011

writer's block

kop vol snot. blokkeert de rest wat er uit mijn kop zou moeten komen. namelijk vlotte e-mails, straffe ideeën, fancy nieuwsbrieven en dat soort sh*t (of sn*t).

maar ondanks dit kleine euvel, zou ik toch graag efkes something über-cool aan jullie willen voorstellen: LEDZ !!! twee west-vlaamse dj-dudes die met fancy led-outfitjes achter de draaitafels staan. en het is eigenlijk nog veel spectaculairder dan dat, maar ontdek dat zelf maar. op hun website. of op youtube. of op hun facebookpagina.

and the good news is: ik mag één van die twee dj-dudes (bruno) gewoonweg tot mijn vriendenkring rekenen! * proud *
and the nog gooder news is: ik heb voor die kerels een persbericht geschreven en die hebben gewoon de gazet gehaald! ongetwijfeld meer hun verdienste dan die van mij en m'n persberichtje, maar toch. opnieuw * proud *
en nu denken ze erover om een newsletter uit te sturen naar al wie het lezen wil. if interested, just let us know!
of als jullie een stevige party organiseren en nog naar de juiste muzikale ondersteuning zoeken, just let us know! LEDZ is what u need!

ik zou nog zoveel meer willen vertellen over LEDZ en hun fancy smancy music-stuff, maar ik zit met mijn kop vol snot. een writer's block dus. en jullie horen sowieso nog van die kerels. believe me.

L.

p.s. ik sta in de 'special thanx' van de newsletter. how cool is thàt?! i've never been special thanked before.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten