23 december 2011

blog vs. facebook/twitter

i know... ik zou dringend nog eens een blogpostje moeten schrijven. en liefst nog eentje met een cimic-tagje zodat ik er ook nog eens goeie punten mee scoor voor de cimic persoonlijke verwerkingsopdracht ;-)

maar 't is nu eenmaal zo dat ik ook twitter (@lxve_) en facebook (intussen volwaardige werkwoorden in mijn leven) en dat ik mijn leventje en de gebeurtenissen die erin plaatsvinden best wel samengevat krijg in de 140 tekens die twitter mij voor elke tweet toestaat. dus eigenlijk - en ja, ik daag guido uit ;-) - zouden de cimic'ers mij beter gewoon mee volgen op de andere social networktoestanden...

voor de lol kan ik hier nog wel even meegeven dat:

- 'de vette jaren' echt een vet boek is. ik vreesde eerlijk gezegd wel 'n beetje dat ik het moeilijk zou zijn om als niet-intellectuele westerling de chinese maatschappij en haar eigen kronkels te volgen, maar dat valt allemaal reuzegoed mee (is dat dan de verdienste van de chinese schrijver of van de westerse vertaler?)

- ik een fan heb!

- ik dolle pret beleef aan de allerlaatste music for life. leuke en ontroerende radio- en tv-momenten, over 't algemeen steengoeie muziek, toffe (en gratis!) optredens van (meestal) kei-goeie nationale en internationale bands and last but not least mijn eigen bv-momentje toen ik mijn 'grote boodschap'-actie live aan de mike van het glazen huis mocht toelichten. een fotografische impressie van mijn mfl-momentjes via facebook.slaapwel!
L.

2 opmerkingen:

  1. die vette jaren wil ik ook ooooit eens lezen! ten vroegste als da interview ooit af is en uw handtasje!
    hoe is 't met uw fan?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hij is uit ondertussen (de vette jaren, ni de fan), nadat de tante hem gelezen heeft, zal ik 'm aan u bezorgen :-)
    fan is still alive :-)

    BeantwoordenVerwijderen