29 december 2011

#gatinmijnhand

in één woord, kort en bondig samengevat: hopeloos! zonder twijfel!

nooit gesnapt waarom mensen die een financieel tekort(je) hebben, toch geld uitgeven aan niet-noodzakelijke dingen. ik snap het nog altijd niet, maar het blijkt om één of andere reden sterker dan jezelf te zijn.

ik betaal rekeningen tegenwoordiger vaker te laat dan op tijd terwijl ik normaalgezien nogal monica-van-friends-achtig ben wat dat betreft. en the dog krijgt ondertussen brokken van den aldi (waar hij zich nog altijd even enthousiast op stort, dus ik denk niet dat 't hem stoort). en ik koop hoe langer hoe meer witte producten in plaats van merkproducten.

en ik koop ook boeken. en boeken zijn duur. en cd's. en cd's zijn ook duur. #gatinmijnhand ! en dat terwijl ik nog kilo's ongelezen lectuur liggen heb en meer dan genoeg cd's te ontdekken heb :-s schaam!
bon...

verdwijn van tess gerritsen
als een lijk in het mortuarium geen lijk blijkt te zijn maar een springlevende moordenares, dan wil ik weten hoe dat afloopt. en stond ook al een eeuwigheid op mij to read lijstje.


de boodschapper van marcus zusak
omdat ik zijne de boekendief ook heel goe vond. en dit leek me ook wel wat.


de intrede van christus in brussel van dimitri verhulst
omdat ik nu eenmaal fan ben van den dimi zijn boekjes. en so far heb ik nog niks van hem gelezen dat ik ni goe vond. en zeg nu zelf, belgië dat zich opmaakt om christus te ontvangen en politici die bekvechten over wie er kinneke jezus mag ontmoeten, da moet toch grappig zijn? ik kan het mij waarschijnlijk weer iets te levendig visualiseren...


steve jobs - de biografie van walter isaacson
riskant. de kans is reëel dat 't mij na 100 bladzijden allang nimmer interesseert, maar jobs en zijn invloed op de hedendaagse technologie intrigeert me wel. en ik heb intussen al zoveel gelezen over die fameuze biografie door isaacson dat ik die toch ook maar 'ns moest proberen. goeie marketing, isaacson! ik heb hier trouwens nog altijd mijn eerste steve jobs-boekje liggen waar ik nog aan moet beginnen. da's erg, ik weet het.

2 opmerkingen:

  1. hahaha, ik dacht dat dit postje 1 of 2 boeken ging bevatten, maar neen hoor! VLotjes het dubbel.

    De boodschapper en de intrede van christus zal ik dan nu van mijn 'te kopen' lijstje halen en op het 'te lenen bij' lijstje zetten.

    Groetjes van een andere vrouw met gat in haar hand.

    BeantwoordenVerwijderen