20 februari 2013

ik wil deize nacht in de stroaten verdwoale...

... de klaank van de stad mokt m'n ziel amoureus.

af en toe maak ik zo eens een wandelingske door mijn nieuwe buurt. op zoek naar leuke ontdekkingen en om nog wat meer te voélen dat ik nu in 't stad woon. zalig, echt!

en dus heb ik intussen geleerd dat:

*** er in berchem een paar mooie huizen staan (vergeef me mijn belabberde fotografische vaardigheden. ik heb - hoop ik - andere talenten.)

bij sommige huizen slaat mijn fantasie op hol. bij dit huis bijvoorbeeld hoort een ruime tuin en bouw ik aan de achtergevel een grote glazen uitbouw zodat je in de keuken echt het gevoel hebt dat je in de tuin staat te koken. en voor ik het weet ben ik de rest van mijn fietstochtje bezig met het verbouwen en inrichten van een huis waarvan ik niet meer gezien heb dan de (geef toe, fantastische) voorgevel.


*** berchem ook de schattigste straatjes heeft


de maanstraat is een smal straatje, niet toegankelijk voor koning auto en telt een aantal leuke huisjes. sommige zijn dringend aan een opknapbeurt toe, andere hebben nog maar recent een vrolijk kleurtje gekregen.

voor zover ik het kan inschatten zijn het echt kleine huisjes, maar daar weten de maanstraatbewoners wel een mouw aan te passen.
hopelijk snel nog meer van dat! ik kon deze week de lente al ruiken en dat lokt 'n mens naar buiten, niwaar? :-)

tot snel!
L.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten