13 februari 2013

mission statement

het is eigenlijk al sinds het begin van deze blog dat ik aan 't peinzen ben over een mission statement. allee, ni zo één met sjieke woorden hé, maar gewoon iets in mijn hoofd, een soort onderwerp dat als rode draad door mijn blogpostjes zou lopen. als volbloed neuroot kan ik namelijk niet zo goed tegen chaos, dus ook de chaos en diversteit in onderwerpjes op mijn blog werkt vaak op mijn eigen systeem.

ik ben destijds met dit blogje gestart als opdracht voor cimic, de avondopleiding die ik volg, en dus was 't uiteraard de bedoeling dat er allerlei interculturele dingen op deze blog zouden gebeuren; nieuwe inzichten uitschrijven, de leerstof verwerken, linken leggen tussen de actualiteit en de lessen, etc. maar nu deze opdrachten achter de rug zijn - vreugdekreet - wil ik de blog toch ni zomaar laten doodbloeien. maar omdat ik nog altijd ni 't gevoel heb een échte interculturele expert te zijn, lijkt het me toch verstandig om het eens over een andere boeg te gooien. en dus zat ik enkele weken geleden alweer op da mission statement te broeden.

't moest alleszins iets zijn da mij énorm boeit, een passie als het ware. en het moest iets zijn waar ik dan ook veel over weet, want ik wil hier geen onnozeliteiten komen vertellen hé. nu, er is veel dat mij interesseert, héél veel zelfs, maar er is jammer genoeg maar weinig waarover ik echt voldoende weet om hier een beetje den expert uit te hangen. dus ja...

maar ineens wist ik het! architectuur. dà interesseert mij nu eens écht vollenbak! (duh!) oké oké, totaal (nog) geen expert, maar als alles volgens plan verloopt, ben ik er wel eentje in wording. en dat vond ik good enough voor mijn blogje :-)

dus geen gezwets meer over dingen waar ik eigenlijk maar halveling een mening over heb. nee, hardcore architectuur. met fotookes en al. allee, da's toch de bedoeling ;-)
en hopelijk zijn er onder jullie mensen die meer expert zijn dan ik - beginnelingetje, en dan kunnen jullie mij verbeteren/aanvullen en dan leer ik nieuwe dingen en kan ik die weer delen en kunnen jullie mij weer aanvullen en leer ik weer nieuwigheden,...
oh man, dat wordt hier dolle pret, mwhoahaha :-)

waauw, een mission statement. eindelijk.

tot snel!
L.

1 opmerking: