10 september 2013

wonen (en wandelen) in antwerpen

klikken om het bericht te openen

"dus gij woont nu in antwerpen? op een appartement? zonder tuin?" (incl. bedenkelijke blik)
en het antwoord is dan volmondig en dolenthousiast: "JA!" :-)

maar is versta da wel, hoor. er zijn inderdaad minpuntjes: ge moet al eens een straat verder rijden om te parkeren, ik hoor soms eens gestommel bij de aangrenzende buren,... maar die wegen toch ni op tegen de pluspunten, hoor! àlle winkels binnen handbereik, veel vriendjes en vriendinnetjes op fietsafstand, en zomaar boef! temidden van alle levendigheid!! en naar 't schijnt ook allemaal ecologisch heel verantwoord en al, dat wonen in de stad, maar daar moet ik me nog wat meer in verdiepen vooraleer ik jullie daar mee om de oren kan slaan :-)

en als ik jullie niet kan overtuigen, bedien je op 5 oktober van een (of meerdere) gegidste woonwandelingen in antwerpen. been there, done that & will absolutely do again :-) zonder gêne binnengluren in unieke, originele en ongewone huizen? wie wil da nu ni?! de wandelingen zijn gratis, je hoeft je enkel in te schrijven.

hopelijk tot dan?

L.


2 opmerkingen:

  1. 't Zal voor een volgende keer zijn, want die dag viert mijn petekindje zijn eerste verjaardag (jeej!). Veel plezier (en veel ideetjes opdoen he )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wonen in antwerpen is THE BEST! ik kan het mij nie anders meer voorstellen!

    BeantwoordenVerwijderen