6 augustus 2014

op zijn gat

dat het hier de laatste maanden serieus op zijn gat gelegen heeft, moet ik jullie niet vertellen. betekent niet dat ik ook écht op mijn gat gelegen heb.
oké, de afgelopen weken wél, hashtag zomervakantie. maar in het voorjaar:


° volgde ik een blogging workshopje in brussel, begeleid door de sympathieke stephanie duval. ik was weliswaar het kneusje van de groep; de andere bloggers waren écht the real deal die het (semi-) professioneel aanpakten, maar toch was het een opsteker om te mogen deelnemen. de workshop was voor mij de spreekwoordelijke schop onder mijn kont om ein-de-lijk eens iets aan de afschuwelijke vormgeving van lief actually ... te doen. maar je weet hoe dat gaat met goeie voornemens hé :(

stephanie duval° werd ik meter van het allereerste kleintje in onze familie! hashtag doorhetdolleheen! enfin, ze wordt pas einde oktober verwacht, maar ik ben alvast begonnen met het sprokkelen van meter-cadeautjes ;)

het allereerste kleintje in onze familie° ging ik op schoolreis naar de pasticcio in londen, hashtag enthousiast. enfin, het is te zeggen... ik bewonderde de stad, bezocht de (architecturale) bezienswaardigheden, kwam uiteindelijk in het sir john soane's museum terecht en stootte daar op een met hout omkaste pasticcio! hashtag wtf! omwille van renovatiewerken in het museum moest de toren beschermd worden. en zo kwam het dus dat ik uiteindelijk stond te gapen naar een multiplex kolom die om de originele toren heen getimmerd was. niettemin was de rest van de omvangrijke collectie van museum ook bijzonder indrukwekkend en zéker de moeite waard.


° voerde ik ontwerp-opdrachten uit en legde ik examens af. niet bijzonder succesvol, maar net voldoende om te slagen voor het tweede jaar.


° werd ik (over-) enthousiaste fan van ringland en probeerde dan ook zoveel mogelijk aanwezig te zijn op de evenementen om de ringlanders te steunen.

enthousiaste fan van ringland° werd ik lid van het kornél leesclubje (bij 'activiteiten'): ik las al 'oorlog en terpentijn' van stefan hertmans, ik begon ook in 'de meester en margarita' van michail boelgakov (maar geraakte er niet doorgeworsteld) en ik ben nu helemaal in de ban van 'de tangozanger' van tomas eloy martinez.


° fixte mijn held (lees: broer) me nieuwe ramen en een nieuwe slaapkamer, inclusief dressing en schoenkast!

nieuwe ramen en een nieuwe slaapkamer° kocht ik een fototoestelletje en schreef ik me in voor een avondopleiding fotokunst aan de academie in antwerpen. de opleiding start volgende maand pas en ondertussen experimenteer ik alvast met mijn toestel. voorlopig produceerde ik nog geen beelden die voor publicatie vatbaar zijn. to be continued...Geen opmerkingen:

Een reactie posten